Foresatte har ennå ikke tilgang til VIS Visma InSchool

Av hensyn til personvernet kan vi ikke hente informasjon om foresatte til elever over 18 fra det sentrale folkeregisteret til Visma InSchool (VIS). Det medfører at leverandøren må lage en ny løsning der elevene selv kan gi foresatte tilgang. Vi må derfor dessverre utsette å gi foresatte, også til elever under 18 år, tilgang til VIS. Vi håper at vi kan gi foresatte tilgang før høstferien.

Var du avgangselev på videregående i vår og fikk ikke bestått?

Nå tilbyr Viken fylkeskommune intensivkurs for elever som gikk ut av videregående våren 2020 og fikk ikke vurdert (IV) eller karakteren 1 i ett eller flere fag. Du får hjelp til å fullføre og bestå, og kan sikre deg studie- eller yrkeskompetanse. Oppmeldingsfristen er 15. september, og du avlegger eksamen i november–desember.

Temakvelder for foreldre med ungdom som ikke får til å gå på skole for tiden

En del ungdom faller ut av skolen - og blir værende hjemme over tid. Dette kan ha mange årsaker. Ressursteam for ungdom i Bærum inviterer til temakvelder for foreldre som har ungdom som av ulike grunner ikke får til å gå på skolen.

Informasjon fra møte for foresatte Vg1

Vi takker for møte med foresatte til elever på Vg1 idrett og Vg1 studiespesialisering denne tirsdagen.

Fjerner krav om legeerklæring fram til 1. november

Elever som er hjemme på grunn av helseplager trenger ikke å levere legeerklæring, men må levere egenmelding.

Smittevern ved skolestart

Ved skolestart følger Dønski nasjonale retningslinjer fra Folkehelseinstituttet og Utdanningsdirektoratet. Folkehelseinstituttet har laget en trafikklysmodell med grønt, gult og rødt nivå som viser hvilke smitteverntiltak barnehager og skoler skal følge. I dag er smittesituasjonen på gult nivå.

Medaljedryss til Dønski-elever under Youth Olympics 2020

Dønski-elevene markerer seg sterkt både ved gull i Alpint til Mikkel Remsøy, og gull og sølv i langrenncross og langrenn til Nikolai Elde Holmboe, mens broren Aleksander fikk bronse i langrenn i Lausanne i Sveits. Gratulerer!

Dønski-elever med stort oppslag i Budstikka

I Budstikkas papiravis onsdag denne uken kunne vi lese om Dønski-elevenes strategi for å oppnå gode resultater i ungdoms-OL. Fra Dønski drar fem ungdommer, som sammen med flere skal representere Norge i ungdoms-OL i Sveits.

Oppdatering fra Madiana

I høst samlet Dønski-elevene inn penger til veldedighetsprosjektet i Madiana i Gambia. De innsamlede midlene gikk til bygging av vanntårn og tetting av taket til skolen. Arbeidet med bygging av vanntårn ble satt i sving like før jul.

Dønski-elever på European Youth Parlament 2019

110 delegater var samlet for å bli kjent med organisasjonen og hvordan arbeidet i EYP foregår. Negin Moradi, Casper Østli Borgen og Anis Bashir fra 3STB og 3STC er representanter fra Dønski.