Medaljedryss til Dønski-elever under Youth Olympics 2020

Dønski-elevene markerer seg sterkt både ved gull i Alpint til Mikkel Remsøy, og gull og sølv i langrenncross og langrenn til Nikolai Elde Holmboe, mens broren Aleksander fikk bronse i langrenn i Lausanne i Sveits. Gratulerer!

Klikk for stort bildeMedaljedryss til Dønski-elever .

Sterkt av Dønski-elever

Dønski-elevene har markert seg sterkt under Youth Olympics i Lausanne i Sveits denne uken. Alpinist Mikkel Remsøy fikk delt seier med franske Auguste Aulnette og kunne ta med gull hjem til Norge. Gull ble det også til Nikolai Elde Holmboe som gikk helt til topps i langrennscross. Aleksander Elde Holmboe kom på 6.-plass. Brødrene fikk også sølv og bronse under sprinten på søndag.

Youth Olympics 2020

Ungdoms-OL arrangeres hvert fjerde år, og tilsvarer OL for voksne. I år har Olympiatoppen valgt ut 55 utøvere fra Norge hvorav syv er fra Asker og Bærum. Fra Dønski reiser Isak Leknes Frey, Mikkel Remsøy, Sara Madelene Marøy samt brødrene Nikolai og Aleksander Elde Holmboe. Samtlige reiser hjem med flere medaljer. Vi gratulerer til alle medaljevinnere, Team Vestmarka og Bærum skiklubb!

Vil du vite mer? Les stort oppslag i nettavisen samt artikkel i Budstikka.