Om biblioteket

Biblioteket skal inspirere, motivere og skape nysgjerrighet. Biblioteket har en variert og relevant samling, og er lokalisert i hjertet av skolen. Her er det åpent mandag til fredag fra 8.00-15.30. I tilknytning til biblioteket finner du også miljøarbeidere, helsesykepleier, PPT og IT-avdeling.

Hva skjer i biblioteket?

I tillegg til bøker og tidsskrift kan du låne spill, være med i sjakkturnering, gjøre lekser, eller slappe av med venner eller en god bok. Med forfatterbesøk, konserter og andre arrangementer holder vi et høyt aktivitetsnivå. Her finner du dessuten studieplasser både for grupper og deg som vil arbeide selvstendig. Med 60 arbeidsplasser og i snitt 500 besøkende hver dag, er vi et av landets mest besøkte skolebibliotek.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi driver aktiv litteraturformidling og hjelper deg gjerne med:

• å finne gode bøker både til skolearbeid og fritid
  • du får råd om informasjonssøk og kildebruk
  • gode arbeidsvaner og studieteknikk
  • muntlige fremføringer og presentasjonsteknikk
  • digitale hjelpemidler for elever med ulike former for lese/skrivevansker

Søk i bibliotekbasen

Finn ressurser i bibliotekets lenkesamling

Dønski-biblioteket på sosiale medier